Fortrolighedspolitik

Hver gang du bruger denne hjemmeside, er du underlagt vilkårene i denne privatlivspolitik, og du bør gennemgå denne tekst hver gang for at sikre, at du er tilfreds med indholdet.

Dine personlige data, som vi behandler, omfatter:

a. Fulde navn (efternavn, navn);
b. Email adresse;
c. Identifikationsnummer eller pasnummer;
d. Fastnettelefonnummer (mobil);

De personlige data, som brugeren oplyser, vil blive brugt til følgende formål:

I tilfælde af at du giver os personlige data fra tredjeparter, er du ansvarlig for at informere tredjeparter om brugen af disse data og indhente passende samtykke. Hvis du har købt et produkt eller et gavekort, vil de personlige data, du giver til tredjepart, blive brugt til følgende formål: (a) til at bekræfte den korrekte modtagelse af de relevante varer; og (b) besvare eventuelle forespørgsler eller forslag, du måtte komme med vedrørende det specificerede produkt.

Ved at vælge muligheden "Gem betalingsoplysninger" (for eksempel kredit-/betalingskortoplysninger), giver du os tilladelse til at behandle og gemme de specificerede data, der er nødvendige for at aktivere og behandle anmodninger.

Når du bruger denne funktion, skal du muligvis ændre din adgangskode af sikkerhedsmæssige årsager. Vær opmærksom på, at sikker brug af hjemmesiden også afhænger af korrekt brug og opbevaring af nøgler/adgangskoder.

Hvordan behandles personoplysninger?

Ved behandling af personoplysninger kan vi udføre følgende handlinger med persondata, både individuelt og aggregeret, både med brug af automatiseringsværktøjer og uden dem: indsamle, registrere, systematisere, akkumulere, arkivere, afklare (opdatere, ændre) , udtræk, brug, overførsel (distribution, levering, adgang), depersonalisering, blokering, bortskaffelse og destruktion. Behandlingen af Persondata udføres ikke udelukkende på en automatiseret måde, samt særlige kategorier af Persondata og biometriske Persondata.

Ved at give os dit samtykke til at aktivere denne funktion, giver du os mulighed for automatisk at gemme dine data i de felter, som du udfylder ved efterfølgende køb på siden, så du ikke behøver at indtaste disse data igen ved hver ny handling .

Ligeledes, hvis det er nødvendigt for at nå ovenstående mål, såvel som i udviklingen og leveringen af visse yderligere tjenester eller funktioner, har tredjepartsudbydere også adgang til dine personlige data, for eksempel for at levere teknologiske tjenester, administrere finansiel transaktioner. , logistik, ordrestyring og eftersalgsservice og/eller analyse af transaktioner foretaget via hjemmesiden for at give vores brugere tilstrækkelige garantier under køb osv. Dit samtykke til en sådan adgang/oplysning omfatter tilfælde, hvor effektive tjenesteudbydere placeret i eksterne lande eller regioner

Kategorier af behandlede personoplysninger

Siden behandler følgende kategorier af personlige data om brugere, modtagere af varer: oplysninger modtaget under registrering og bestilling (efternavn, fornavn, telefonnummer, e-mailadresse, cookie), information modtaget under interaktion med kunder (køn, alder, bopæl og/eller adresse) i forbindelse med afgivelse eller udførelse af købers ordre (oplysning om varetype, art og betingelser).

Hjemmesiden behandler følgende kategorier af personoplysninger om registrerede, der tilgår siden med erklæringer om påstået krænkelse af deres rettigheder: efternavn, fornavn, patronym, pasdata (data fra en anden identifikator), kontaktoplysninger (telefonnumre). )) og (eller) fax, e-mail-adresse) på ejeren af ophavsretten eller enhver anden person, hvis rettigheder angiveligt er krænket, og/eller ansøgeren, hvis han handler som agent for ejeren af ophavsretten eller enhver anden person, hvis rettigheder angiveligt er krænket . påført skade, oplysninger om de modtagne ansøgninger, forløbet og resultatet af deres behandling.

Beskyttelse af personlige data

Ved behandling af personoplysninger træffer siden de nødvendige juridiske, organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at beskytte personoplysninger mod uautoriseret og (eller) uautoriseret adgang, ødelæggelse, ændring, blokering, kopiering, levering, spredning af personoplysninger og beskyttelse af personlige oplysninger data. andre ulovlige handlinger relateret til personlige data.

Vurdering af skader, der kan påføres personer med persondata i tilfælde af overtrædelse af kravene i persondataloven, forholdet mellem denne skade og de foranstaltninger, handelsplatformen har truffet for at opfylde juridiske forpligtelser med hensyn til persondata

Kontrol over foranstaltninger til at sikre persondatasikkerheden og beskyttelsesniveauet for informationssystemer til persondata

Procedure for afklaring af behandlingen af personoplysninger

Personoplysninger, hvis personoplysninger behandles af handelsplatformen, kan gives med forklaringer på behandlingen af dine personoplysninger ved personlig henvendelse til webstedet eller ved at sende en tilsvarende skriftlig anmodning til webstedets adresse.