Gå med dyrene i zoologisk have og mød dyrene i deres store indhegning. For lemurer, barberaber og geder foregår rejsen selv inde i dyrene. Tag på safari i dit eget køretøj eller safaribus og kør sammen med dyrene på savannerne. Dinosaurparken viser mere end 50 giganter i naturlig størrelse fra fortiden. Der er plads nok til alle og en masse smuk natur overalt. Især for børn er der masser af underholdning på legepladser og børnelejre. Zoo huser den eneste institution i Danmark med brillebjørne og historiens første brillebjørneunge. Danmarks største pingvinopdrætscenter åbner i 2021. Her vil flere pingviner boltre sig på land og i vandet. Mad og drikkevarer kan købes, men medbragt mad er også velkommen. Det nye Babyplejecenter har fået nye omklædningsrum og ammeområder. Parken ligger 20 km fra Vejle, Billund, 10 min. fra Kongernes Jelling og 35 min. fra Herning og Horsens. I zoo er zoo, safari og dinosaurpark inkluderet i EN billet.

Københavns Zoo ligger ikke i selve den danske hovedstad, men i udkanten af byen - i den danske kommune på Frederiksberg. Det ligger lige mellem parkerne Frederiksberg og Sønnermark. Grundlagt i 1859 af ornitolog Niels Kierbölling, er det en af de ældste zoologiske haver i Europa. Oprindeligt havde zoologisk have kun fugle og få ræve, men i 2008 var zoologisk have vokset dramatisk og blev en af de mest populære attraktioner i Danmark med 1,5 millioner besøgende årligt. I mere end et århundredes historie har zoologisk have gennemgået adskillige rekonstruktioner med det formål at forbedre dyrenes levevilkår. For at skabe det mest naturlige levested har zoologisk have skabt en elefantpavillon og et afrikansk ligklæde med et areal på mere end halvanden hektar. Der er nu en separat vandindhegning til flodheste, som kan observeres både på overfladen og under vand. På zoologisk haves område er der også bevarede gamle bygninger, hvoraf de fleste er beregnet til fugle. Det mest usædvanlige er ugletårnet, bygget i 1885, og udsigtstårnet helt i træ, hvorfra man kan se hele den zoologiske have. Af de sjældne dyr kan du se den tasmanske djævel, den eneste der holdes uden for Danmark. Københavns Zoo er også hjemsted for den fjernøstlige leopard og Amur-tigeren.

Et af de smukkeste og mest interessante at besøge de skandinaviske lande er Danmark. Enhver turist kan finde seværdighederne efter din egen smag. Mange lokale byer kan prale af deres egne antikke arkitektoniske monumenter, såvel som de mest fantastiske innovationer. Danmark er også kendt for sine mange museer, så alle kunstelskere vil også finde, hvad de kan se i Danmark.